FACE twi 

 

titulo pressidenta

   

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Imma Navarro Ortiz, actual presidenta i directora de l’associació i fundació APADIS, va néixer a Granollers any 1981, és Mestra d’educació Especial, Psicopedagoga i especialista en intervenció familiar.


Fa més de 15 anys que treballa en benefici de les persones amb discapacitat i l’atenció als seus familiars mitjançant la creació de nombrosos programes i projectes. Mestra d’educació a escoles d’ensenyament públic i amb una llarga trajectòria professional.

Des de l’any 2002, és presidenta de l’Associació APADIS i l’any 2005, presidenta de la Fundació APADIS.

La seva dedicació ha estat reconeguda per diversos premis de reconeixement em mitjans de comunicació locals i estatals.

   
carta de la presidenta:


Benvinguts a APADIS, una entitat que ha demostrat amb els anys, com el treball en equip, l’esforç i el dia a dia possibilita la creació d’oportunitats per a les persones amb discapacitat i els seus familiars.

Són moltes les persones que han col·laborat desinteressadament amb nosaltres, són moltes les persones que han confiat en respondre a les necessitats d’aquest col·lectiu per tenir una igualtat de drets i oportunitats.

A totes elles, avui el nostre homenatge i les més sinceres gratituds.

Com a Presidenta d’APADIS, només puc parlar amb un somriure i amb la tranquil·litat de saber que sempre hem actuat amb la màxima responsabilitat, estimació i proximitat als nois i familiars.

Contem amb professionals i col·laboradors amb una gran qualitat humana i amb una dedicació extraordinària.

Actualment estem davant d’una situació social que planteja una multitud de reptes en relació a l’atenció social de les persones amb discapacitat i els seus familiars.

El nou escenari social, posa en perill la continuïtat de molts centres i projectes portants a terme durant anys. Lamentablement hem pogut veure com grans entitats han tancat les seves portes després de tant anys de lluita en benefici de les persones amb discapacitat.

És el moment de fer reflexions per poder treballar conjuntament en la manera de poder fer dels projectes d’APADIS, una realitat sostenible per poder continuar amb el cumpliment de les nostres fites amb la màxima qualitat, i els esforços necessaris davant de les retallades de l’administració pública.

APADIS, defensa la continuïtat de tots els programes i serveis de l’entitat, dons les persones amb discapacitat i els seus familiars no han de poder renunciar a aquests sistemes de recolzaments perquè vulneren els seus drets.

Continuarem treballat i lluitant per poder rebre el suport necessari mitjançant la creació de sistemes per consolidar una xarxa de suport de totes les persones que coneixen la tasca social d’APADIS i d’aquesta manera poder continuar..sempre, endavant.

Aquesta situació ens ha de poder conscienciar a la unió per aconseguir els nostres reptes socials.
 
Mitjançant aquesta renovada web, volem compartir amb vosaltres tots els projectes de la Fundació i Associació APADIS.

Volem compartir amb vosaltres qui som, la nostra missió, valors i en definitiva, tots els projectes i programes que portem a terme en benefici de les persones amb discapacitat i els seus familiars.

Gràcies a totes les persones, empreses i entitats que fan possible APADIS,

Gràcies a les noves persones que vulguin col·laborar amb l’entitat.

Benvinguts, sempre a la família APADIS.


Imma Navarro Ortiz

Presidenta