FACE twi 

 

titulo reconeixements

  

premio al voluntariadoL’ANY 2002, l’Associació APADIS rep el Premi al Voluntariat d’Espanya  per la seva tasca educativa en l’àmbit de les persones amb discapacitats i l’atenció als seus familiars.

El lliurament el va fer l’ex- Ministre Zaplana, el vicepresident de la Fundació Telefònica i Antena3 Televisió.

Va ser un important que premi que va a donar a conèixer la nostra entitat i va donar un impuls per a la creació de nous serveis i programes.

 

 

El premi el van lliurar mitjans de comunicació de gran rellevància:

premio al voluntariado02

  

el9nouImma Navarro, de la fundació Apadis rep el premi Vallesà de l’Any 2008


29-04-2009
Els lectors d’EL 9 NOU han premiat la feina i el compromís que porta a terme des de fa prop de 15 anys la Fundació de Pares i Adults amb Discapacitats (Apadis), amb seu a les Franqueses.

La seva presidenta, Imma Navarro, de 27 anys, va rebre el premi Vallesà de l’Any 2008, que organitza el periòdic EL 9 NOU per tercer any consecutiu, en un acte que es va fer aquest dimecres al vespre al Centre Cultural de Vilanova del Vallès amb l’assistència d’unes 200 persones.

En el moment de recollir el premi de mans de Miquel Codina, president de Premsa d’Osona, empresa editora d’EL 9 NOU, Navarro es va mostrar agraïda per la distinció, que va fer extensiva a totes les persones que treballen a l’entitat. “No és un premi per a mi, és per a totes les persones d’Apadis. Ens anima a seguir treballant perquè creiem molt en el que fem”, va dir.


En la votació del premi d’enguany van participar prop de 600 persones que han enviat les butlletes publicades a EL 9 NOU.

Apadis es va crear l’any 1994 a Granollers, però des del 2002 té la seu a les Franqueses, on gestiona un pis pilot únic al Vallès Oriental en què conviuen quatre persones discapacitades. La fundació té 110 usuaris amb edats compreses entre els nou i els quaranta anys.

 

    

consell comarcal

ayuntaments les franqueses

generalitat catalunya