Ja hi arribem!

 

Avís legal

Data de l'elaboració d'aquest avís legal: 01/02/2019
1. Dades identificatives

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç electrònic, a continuació es faciliten les següents dades:

  • La societat titular i propietària d’aquest lloc web és: FUNDACIÓ PRIVADA APADIS FRANQUESES
  • CIF: G63808760
  • Domicili en C / Torres i Bages, 50, 08401, Granollers, Barcelona, ​​Espanya.

Bústia / Correu de contacte: info@apadis.org

2. Propietat intel·lectual

El present lloc web, incloent el codi font, logotips i els continguts elaborats pel seu titular o els seus col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant tots els drets reservats, de manera que l’usuari es troba facultat únicament per efectuar la navegació a través del website per a la seva visualització com a ús privat.

L’usuari es compromet a respectar tots els drets de «propietat intel·lectual i industrial» associats a aquest lloc web. Podrà visualitzar els elements de la pàgina web i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició o qualsevol altra forma d’explotació, així com la seva modificació, alteració o descompilació. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat al les pàgines de FUNDACIÓ PRIVADA APADIS FRANQUESES.

3. Exclusió de garanties i responsabilitat

El propietari del lloc web i els seus llicenciadors o mandataris no es fan responsables, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

El propietari del lloc web no es responsabilitza dels enllaços derivats del seu website informat a l’usuari que quan es trobi en un altre domini diferent a què es troba. Llegiu la política de privacitat i avís legal que determinin les condicions d’ús d’aquest lloc web.

4. Modificacions

El propietari del lloc web es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en aquest website, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al lloc web i l’accés a aquests.

5. Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre el propietari de la pàgina web i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Granollers.