Ja hi arribem!

 

Què és...El Gato Verde?

Un gat? Doncs no…

És un restaurant i cafeteria de la Fundació Apadis que es troba dins del vestíbul del Teatre Auditori de Granollers.

Amb la teva ajuda som capaços de tot!
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/elgatoverde_destacat00.png
Inclusió social

Volem donar una gran visibilitat a la societat de que les persones amb discapacitat poden fer una vida normalitzada, un treball real i productiu en igualtat de drets i oportunitats.

Formació

El Gato Verde, igual que la resta de projectes de la fundació, fa possible que les persones amb discapacitat puguin formar-se i adquirir competències laborals per anar a treballar a una empresa ordinària o un centre especial de treball. La formació continuada és clau per continuar aprenent.

Què puc menjar?

Pots venir totes les tardes de 16h a 21h a berenar en un ambient tranquil, agradable i amb molts detalls que t’encantaran. Els caps de setmana obrim 2h abans i després de cada espectacle i podràs tastar tapes variades.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Torres i Bages, 50
Dins del Teatre Auditori de Granollers
Granollers, 08402
De dilluns a divendres de 16h a 21h
Servei de bar, abans i després de cada espectacle al teatre.
Telèfon: 93 840 38 36
E-mail: elgatoverde@apadis.org
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/gato_interior_01.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/gato_interior_02-e1593329880231.png

Vols saber més...Sobre El Gato Verde?

El primer Gato Verde es va inaugurar 30 de gener de 2014 a Les Franqueses del Vallès. Van assistir grans personalitats del món de la gastronomia com Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Fermí Puig i Ferran Adrià que també va voler estar present amb un vídeo de felicitació.

Curiositats

La inversió inicial per comprar tota la maquinària i reformar el restaurant es va fer gràcies a una Fundació de Luxemburg que va donar l’impuls inicial per obrir les portes als clients.

Durant dos anys El Gato Verde va estar a Les Franqueses però va ser el 2016 quan es va presentar al concurs públic per optar a gestionar l’espai gastronòmic dins del Teatre Auditori de Granollers.

Objectius i valors

L’objectiu general d’aquesta formació, és que la persona pugui adquirir els coneixements transversals  i les competències laborals necessàries perquè, en un futur, puguin treballar .

Anem més enllà…contractem a pares i mares, de les persones amb discapacitat, per tal d’ajudar-los davant d’una situació d’atur i risc d’exclusió social dins del nucli familiar.

Actualitat del Gato Verde

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_dona_01.png

És un bonito lugar, con una decoración muy cuidada y original. Dentro del elenco de sus trabajadores, cuentan con personas con discapacidad intelectual, a las que enseñan y forman en el oficio de camarero. A parte de este ejercicio de inclusión, cuentan con una carta, elaborada con mucho gusto. Los platos eran excelentes y el trato muy cordial, atento y cercano.

Montse Fortuny Coiduras

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_dona_02.png

El menjar excel·lent i en la seva justa mesura. Relació qualitat / preu perfecte. El tracte immillorable. La decoració de l’local és una passada. Jo sempre que he de menjar a Granollers vaig a el gato verde.

Cristina De La Torre

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_dona_03.png

Es un sitio genial, en muchos aspectos. Fuimos a comer, el menú salió por unos 11€ y la cantidad de los platos era más que razonable. La comida estaba muy bien, a parte intentan hacer algo original de los platos típicos. Lo más importante para mí, el hecho de que empleen a personas con discapacidad para ayudarlas a integrarse. A parte, estuvieron muy atentos con nosotros. Deberían existir más locales así.

Naiara

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_home_01.png

Lugar diferente y encantador en el que se come muy bien y se está de lujo. El trato y la dedicación de los camareros/as digno de elogio. Los platos están bien trabajados y presentados, las raciones son generosas. Nuestra felicitación por tan maravilloso proyecto. Totalmente recomendable.

T73 AN

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image