Ja hi arribem!

 
Serveis a la discapacitat

Formació laboral

La formació és un element clau per poder tenir més oportunitats per accedir al món laboral

Apadis t’ofereix una formació integral per tal de puguis ampliar els teus coneixements, millorar les teves habilitats socials i personals i ser el/la protagonista del teu itinerari individual. Tu ets protagonista del teu progrés, nosaltres t’ajudarem a complir amb les teus objectius personals i laborals. Som-hi?

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/formlaboral_destacat00.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/formlaboral_destacat02_sioas.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/formlaboral_destacat03.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Els nostres contingut formatius es basen en competències laborals que s’estructuren de manera transversal gràcies al suport del programa SIOAS de la Generalitat de Catalunya i altres col·laboracions complementàries.

És una formació general que et prepararà per poder accedir a un lloc de treball que estigui en sintonia amb els teus interessos i les teves habilitats. L’equip de professionals t’ajudaran en tot el que puguis necessitar, però tot comença amb el teu esforç!

La formació és dual, això vol dir que les classes formatives a la Fundació es combinen amb pràctiques laborals reals per tal de que puguis tenir un aprenentatge significatiu del que implica atendre al públic, treballar en equip, seguir protocols d’higiene, riscos laborals….i fer cada vegada més ampli el teu currículum.

Les pràctiques internes es fan als escenaris d’aprenentatge que hem creat per a tu a la Fundació.

La botigueta de segona mà, la cafeteria El Gato Verde, el servei de  bar de La Gata Parda, el menjador socialitzador La Mona Lisa, el quiosc de diaris Felicitarium…son projectes vius gràcies a tots els  nostres clients que també els fan possible.

Tots els professionals dels projectes formatius de pràctiques, et donaran totes les eines perquè puguis iniciar el teu camí a la inserció laboral. Aquí treballarem continguts tecnico-professionals en hosteleria i atenció al client gràcies al SIOAS i la Diputació.

La següent fase de la formació culmina amb les pràctiques laborals a l’empresa ordinària, una gran oportunitat per demostrar que estàs preparat per treballar! SOM-HI?

T’interessa?

Si estàs interessat en rebre informació i concertar una entrevista ens ho dius i contactarem amb vosaltres.

Cal que puguis venir acompanyat d’algun familiar i us explicarem el projecte.  També pots sol·licitar una reunió virtual i ens posarem en contacte amb tu.  mail: vanessa.flores@apadis.org

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/serveis_destacats_foto05.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/10/Logo_Gene1-640x92.jpg

Formació laboral

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Actualitat en Formació laboral

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_home_02.png

Per a mi la formació és on m’he pogut formar personalment i laboralment. També he après molt a la formació sobre el món laboral ja que quan vaig arribar pràcticament no sabia res. També m’ha canviat com a persona quan jo vaig arribar era molt tímid i no participava molt a classe per la meva timidesa, també fer nous amics conèixer gent, treballar en equip amb la classe entre d’altres.

gràcies a les pràctiques que he estic fent fins ara he pogut desenvolupar moltes habilitats que ara  se’m donen molt be, també m’ha ajudat a saber quins objectius vull complir amb les pràctiques i la formació.

Ilias Dahit

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_dona_02.png

És on aprenem i estar amb els companys de classe, conèixer-nos millor,aprendre, enfocar-nos de les coses que ens agrada, ens Ajuden i fem les nostres activitats. Vaig aprendre a valorar-me a mi mateixa i el meu treball. 

Fátima Zhora Arkik

bt_bb_section_top_section_coverage_image