Ja hi arribem!

 

La Mona LisaLa Mona Lisa: Un projecte cívic, més enllà d’un bar, cafeteria…

23/07/2020

El passat 15 de febrer es va obrir (per poc temps) el menjador socialitzador dins dels casal cívic de Granollers, al carrer Nou 22. Degut al covid, es va tancar al públic sense tenir temps de poder fer difusió d’aquest nou espai a Granollers obert a tota la ciutadania.

Aquest equipament, a diferència dels altres projectes, depenen exclusivament de la Generalitat que ha iniciat amb vàries entitats de Catalunya oferir el servei de bar i cafeteria als casals cívics amb una proposta de dinamització integradora dins i fora de l’espai.

La Mona Lisa, és una altre projecte innovador amb el toc divertit i reciclat que fem servir a tots els projectes d’APADIS.

Les persones amb discapacitat sobretot, reben formació tecnico-professional en hosteleria de manera que a la cuina es formen de la mà dels nostres cuiners professionals que vetllen per garantir una formació de qualitat amb les mesures higienico-sanitàries amb totes les garanties.

A més d’oferir menjar també treballem de manera conjunta amb el casal cívic per oferir de manera gratuïta activitats com: musicoteràpia, tallers de cuina, jocs cooperatius…

 

Com activitats externes, gràcies a la Generalitat, realitzem tallers a les escoles per sensibilitzar als alumnes vers la integració social i laboral de les persones amb discapacitat amb el convenciment de que s’ha de treballar des de petits en el valor de la diferència i la igualtat d’oportunitats.

Ahhhh!!! Pots venir a dinar per 7’50€!!!! Increïble!