Ja hi arribem!

 
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/equip_destacat_00.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/equip_destacat_01.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/equip_destacat_02.png

El nostre equip!Els millors professionals

APADIS compta amb un equip de professionals amb una gran qualitat humana i molt, molt implicats, amb les persones i els seus projectes.

El Patronat i junta directiva d’APADIS són l’organisme de màxima direcció de la Fundació i l’Associació. Està integrat per persones amb discapacitat, pares, mares, professionals, voluntaris i l’Ajuntament de Les Franqueses.

Amb la teva ajuda som capaços de tot!
bt_bb_section_top_section_coverage_image

El Patronat d'Apadis

El Patronat és l’organisme de màxima direcció de la Fundació. Està integrat per pares, mares, professionals, voluntaris i l’Ajuntament de Les Franqueses. Junts treballen molt per visualitzar i planificar reptes i recursos per tota la família Apadis.

Els súper professionals!

Tenim un equip de professionals implicats amb els projectes d’Apadis. Atenció i suport 24h perquè treballem al costat de les persones i les famílies per millorar la seva qualitat de vida. Els valors i el nostre compromís socials formen part del nostre ADN.

Amb ells i elles…fem possible….els impossibles!! Gato, gata, botigueta i el que calgui!

Rumb i direcció

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/09/imma_1-1.png
Imma Navarro

Presidenta, fundadora d’Apadis i l’ànima de la casa! Té una gran trajectòria professional. La seva especialitat és implicar-se al 1000% en tota la fundació per generar nous projectes innovadors i socials. Farà que t’enamoris d’APADIS!

El seu lema: QUI HA DIT QUE NO ES POT FER?

Tenim un gran equip!

Tenim un gran equip  amb un ferm compromís amb les persones amb discapacitat i l’ atenció a les famílies i tot en que calgui! , Grans professionals, amb superpoders per fer que… tot funcioni! Hores de dedicació i compromís sense límits.

Formació

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/09/vanessa_flores_02.jpg
Vanessa Flores
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/09/marti_hidalgo_02.jpg
Martí Hidalgo
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/09/juan_isla_01.jpg
Juan Isla

Son el motor de la  formació laboral i responsables de formar i preparar a les persones amb discapacitat que integren el programa PLUSMOTIVA i SIOAS.  Tenim un equip súper implicat  que constantment facilita eines i recursos adaptats a cada persona i les seves necessitats. D’aquesta manera generen oportunitats laborals individualitzades amb un seguiment permanent.

Però…aquí parlem SEMPRE de CAPACITATS!! La creativitat i adaptació a qualsevol context son les seves especialitats.

... i la resta de l'equip.

Especialistes técnico-professionals

Tenim projectes socials molt coneguts que ja compten amb la seva pròpia identitat i marca de qualitat. Segur que coneixes el restaurant EL GATO VERDE, la botigueta de segona mà, la cafeteria LA GATA PARDA, EL FELICITARIUM…però perquè tot això funcioni al darrera tenim …uns cracs professionals especialitzats en bon servei i formació!!
Ells i elles son responsables de formar a les persones amb tots els recursos necessaris perquè puguin aprendre un ofici i adquirir les competències laborals necessàries per anar a treballar. Són experts en fer que els clients i clientes surtin enamorats del nostre servei i el projecte SOCIAL.

Educadors de lleure i Centre de tarda

L’equip està format per professionals amb molta marxa amb idees originals al 100% i dedicats a organitzar les activitats més xules. Integrat per mestres, integradors socials, psicòlegs i voluntaris.

Amb ells i elles està garantida la diversió i la professionalitat.

Preparadors/es laborals

Les empreses tenen el suport i seguiment permanent dels coachings laborals. Aquest equip posa tots els recursos necessaris per ajudar a l’empresa i al treballador, durant tota la relació laboral. Amb aquests professionals tota inserció és possible.

ESTAN SEMPRE “ AL PIE DEL CAÑÓN”!!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image