Ja hi arribem!

 
Serveis a la discapacitat

Llar Pas a Pas

Tenim un pis molt xulo on les persones amb discapacitat que tenen un contracte laboral i els recursos personals per independitzar-se, poden formar part de la Llar Pas a Pas. Aquesta llar acull a 4 persones amb discapacitat què, gràcies al suport d’APADIS, tenen una vida normalitzada compartint pis amb altres companys/es.

El pis funciona amb el suport dels professionals de la Fundació que fan un seguiment a cada persona i també a nivell de grup per ajudar-los a gestionar les tasques comunitàries de neteja, ordre, alimentació i suport emocional.

Posem tots els recursos disponibles a disposició de la persona perquè pugui ser autònoma i pugui gaudir de la seva autonomia com ho faria qualsevol persona.

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/llarpasapas_destacat00-2.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/llarpasapas_destacat_logo-1.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/llarpasapas_destacat01.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Vols saber més de la llar?

Un dels drets que es troben a la Convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat és el dret a viure de forma independent. Aquest dret també inclou suports per viure autònomament.

Apadis va ser pionera en crear una llar autònoma no vinculada a cap subvenció publica ni privada. Es va crear l’any 2007 per possibilitar aquesta autonomia a 4 persones amb discapacitat que van demanar suport per poder independitzar-se com ho fa qualsevol persona.

Durant els primers passos de la llar, aquestes persones van compartir pis amb un estudiant/a  que no tenia recursos econòmics per independitzar-se sola i compartia pis amb les persones amb discapacitat que integraven la llar. L’ estudiant era un recurs de suport natural que es coordinava amb la Fundació per organitzar les compres, el repartiment de tasques, i necessitats de la persona.

Aquesta experiència va ser un gran aprenentatge i actualment ja viuen soles amb el suport d’ APADIS per tal de que puguin continuar compartint pis amb els seus companys/es i els seus objectius personals.

Llar Pas a Pas

bt_bb_section_top_section_coverage_image