Ja hi arribem!

 
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/serveis_families_01.png
Unitat d'atenció familiar

Estem amb vosaltres per a tot el que calgui!

Som una entitat formada per professionals, pares, mares, familiars i voluntaris que us acompanyarem en tot el que pugueu necessitar.

Posarem tot el nostre esforç perquè així sigui. Concebem la família com un sistema de suport social natural on cada família és única i diferent.

Reconeixem la importància del context de vida familiar en el desenvolupament dels individus de manera que anirem de la mà i al vostre costat. Creiem que els familiars directes sou els que millor coneixeu als vostres fills/es o familiar amb discapacitat. Com vosaltres, volem el mateix per ells i per elles. Així que podeu comptar amb el nostre compromís per ajudar- vos!

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Atenció a les famílies

Assesorament i atenció individual

Informació sobre els recursos disponibles per aconseguir un millor profit dels programes d’intervenció, serveis i ajudes existents. Orientació i acompanyament en l’assessorament per a la presa de decisions i mobilització de recursos propis i de l’entorn.

Atenció individual per conèixer millor la discapacitat del vostre familiar per acompanyar-lo en el seu desenvolupament tot potenciant les seves capacitats. Us oferim informació i assessorament de nous recursos, ajudes i xerrades del vostre interès , nous models d’intervenció i d’activitats dirigides a les famílies.

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/familia_destacat_01.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/familia_destacat_02.png

Com ho fem?

Recursos propis i externs

Ens coordinem entre els recursos propis d’Apadis i externs posant en contacte a les famílies amb aquells que puguin resultar-los de major utilitat. Ens coordinem amb serveis socials, centre de salut mental, entitats, administracions, psicòlegs privats…

Proporcionar una atenció a les persones i famílies que per diferents motius no poden ser ateses a cap servei de l’entitat (llistes d’espera…). Promoure la implicació de les famílies, promovent espais de participació transversal dins l’entitat.

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/06/serveis_families_02.png

Accions familiars grupals

Gràcies a Dincat oferim xerrades i formacions a les famílies.

Apadis forma part de Dincat, la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

Dincat coordina, representa i defensa els interessos de prop de 300 entitats socials que treballen conjuntament per oferir serveis i suports que potencien l’autonomia de la persona i que garanteixen la seva plena inclusió en la societat en totes les etapes vitals i en tots els àmbits.

Gràcies a Dincat oferim xerrades i formacions a les famílies per tal d’assessorar i orientar en les demandes que ens feu arribar.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vols més informació?

Vols rebre informació de les accions i activitats que es desenvolupen a la Federació Dincat i a Apadis?

Omple el formulari amb les teves dades i ens posarem a la teva disposició. Si estas interessat a rebre més informació pots contactar amb nosaltres i concertar una entrevista online o presencial, segons la teva disponibilitat i preferències. Organitzem una explicació online dels nostres serveis on et pots apuntar per rebre aquesta informació abans de concertar l’entrevista personal.

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/serveis_destacats_foto04.png
https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_home_02.png

Siempre recibes más de lo que das .

La satisfacción que tienes vale mucho más de lo que yo aporto. Ayudando a los chicos me estoy ayudando a mi. Creo que el trabajo que se hace en la fundación muy importante y muy necesario.

Antonio

https://www.apadis.org/wp-content/uploads/2020/07/testimonial_dona_02.png

Com a mare em sento

– Acompanyada emocionalment amb ajut per resoldre dubtes quan ho necessito.

– Atesa per un bon equip de professionals que genera confiança.

– Em fan sentir sentiment de pertinença a una família APADIS i a un territori del que sóc ciutadà/na.

Maria

bt_bb_section_top_section_coverage_image